Μάθε αναλυτικά τους όρους
Ισχύει με την κατανάλωση οποιουδήποτε ροφήματος Nescafe (Frappe ή hot)
και για οποιοδήποτε μέγεθος. Εξαιρούνται τα special ροφήματα Nescafe με Softy παγωτό

ΜΕ ΚΑΘΕ NESCAFÉ, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΩΡΑ ΣΤΟ TODAY ΠΟΤΗΡΙ ΣΟΥ!

1. Ο Όμιλος Εταιρειών Today Group που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς το Δίκτυο των καταστημάτων του διοργανώνει πρωτότυπη προωθητική ενέργεια instant win με τίτλο «ΜΕ ΚΑΘΕ NESCAFÉ, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΩΡΑ ΣΤΟ TODAY ΠΟΤΗΡΙ ΣΟΥ!!».

2. H ενέργεια θα πραγματοποιηθεί από τις 10/09/2019 μέχρι και τις 20/10/2019 ή έως την εξάντληση των ειδικά σχεδιασμένων Today ποτηριών με ανοιγόμενο παράθυρο.

3. Πιο ειδικά, κάθε ρόφημα Nescafé (frappe – κρύο & nes – ζεστό σε κανονικό και Grande μέγεθος εξαιρουμένων των ροφημάτων Nescafé με softy παγωτό), από οποιοδήποτε κατάστημα του Δικτύου (Todaylicious, Today’s & Today Stores με πόστο καφέ) που συμμετέχει στην ενέργεια και φέρει την ειδική σήμανση, προσφέρεται στο ειδικά σχεδιασμένο Today ποτήρι για να μπορείτε να δείτε άμεσα αν -και τί- κερδίσατε.

4. Ανοίγοντας το παραθυράκι του ποτηριού μπορείτε να κερδίσετε ένα από τα παρακάτω δώρα που θα αποδοθούν δωρεάν συνολικά στο πλαίσιο της ενέργειας: α. Ροφήματα Nescafé σε Grande μέγεθος, β. Θερμός Nescafé, γ. συλλεκτικά γυαλιά Nescafé, δ. Power banks Nescafé.

5. Η απόδοση / εξαργύρωση των δώρων γίνεται ΑΥΣΤΗΡΑ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την επίδειξη και παράδοση του τυχερού αποκόμματος.

6. Η εξαργύρωση των προαναφερόμενων δώρων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα του Δικτύου Today – το οποίο θα φέρει την ειδική σήμανση (custom made display καρτολίνα, banner ή αφίσα) - με την απαραίτητη επίδειξη & παράδοση του σχετικού αποκόμματος στο ταμείο από τον νικητή. Σε περίπτωση που το δώρο δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα που επισκεφθήκατε, θα πρέπει να κρατήσετε στην κατοχή σας το απόκομμα δίνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα ενημερωθείτε από το κατάστημα πότε και από πού μπορείτε να το παραλάβετε. Εναλλακτικά, οι νικητές – δικαιούχοι των δώρων μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τα Κεντρικά Γραφεία και το τμήμα Marketing στο τηλέφωνο 2310 486 133 (Δευτέρα – Παρασκευή, 10π.μ. – 3μ.μ.)

7. Τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβίβασης και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλα. Ωστόσο, σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας κάποιου δώρου, η εταιρεία δύναται να το αντικαταστήσει με άλλο δώρο.

8. Η απόδοση/ εξαργύρωση του συνόλου των δώρων δύναται να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως και τις 30/11/2019.

9. Κάθε πελάτης των καταστημάτων του Δικτύου Todaylicious, Today’s και Today Stores με πόστο καφέ δύναται να αγοράσει όσα ροφήματα Nescafé επιθυμεί κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας χωρίς αριθμητικό περιορισμό, πολλαπλασιάζοντας έτσι τις πιθανότητες να αναδειχθεί νικητής – δικαιούχος δώρων.

10. H αποδοχή των δώρων συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση των νικητών να δημοσιευθεί το όνομά τους και η φωτογραφία τους στους δικτυακούς τόπους: https://www.facebook.com/todaysdeliciousstores, https://www.facebook.com/todaylicious https://www.facebook.com/todaylicious & https://www.todaygroup.gr, όπως και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο, αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό της προβολής – επικοινωνίας της προωθητικής ενέργειας.

11. Ο Όμιλος Today Group έχει το δικαίωμα να μεταβάλλει τους όρους της ενέργειας, το είδος και τον αριθμό των δώρων και δικαιούχων αυτών, όπως και να διακόψει την ενέργεια για σπουδαίο λόγο ανά πάσα στιγμή, ενημερώνοντας το κοινό με σχετική αναφορά είτε στους δικτυακούς τόπους: https://www.facebook.com/todaysdeliciousstores και https://www.facebook.com/todaylicious ή στην ιστοσελίδα: https://www.todaygroup.gr. Σε περίπτωση διακοπής της ενέργειας, η υποχρέωση του Ομίλου περιορίζεται στην απλή ανακοίνωση της διακοπής της, με σχετική δημοσίευση στις σελίδες της ή με όποιον άλλον πρόσφορο τρόπο. Με τη δημοσίευση της σχετικής ανακοίνωσης η ενέργεια θα διακόπτεται αυτοδικαίως και κανένας ενδιαφερόμενος δεν θα νομιμοποιείται να ζητήσει τη συνέχισή του ή οποιουδήποτε είδους αποζημίωση να εγείρει οποιαδήποτε αξίωση οποιασδήποτε φύσεως εξ' αυτής της αιτίας.

12. Με τη λήξη (ή διακοπή) της ενέργειας και την απόδοση των τυχερών δώρων στους τυχερούς νικητές κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση του ομίλου Today Group παύει να υφίσταται. Ο Όμιλος δεν θα υπέχει, ούτε θα αναλαμβάνει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των νικητών/ δικαιούχων δώρων που δεν αναφέρεται ρητώς στα πλαίσια του παρόντος.

13.Οι παρόντες όροι, καθ’ όλη τη διάρκεια της ενέργειας, θα είναι αναρτημένοι στη σελίδα: https://www.todaygroup.gr. & https://www.todaydora.gr